Om oss


Salongen ble åpnet i November 2009 av Ann-Eli Strickert Borgen. Ann-Eli så for seg en salong hvor hun kunne få god tid til hver enkelt og målet er at alle kunder skal bli 100 % fornøyd.

Bare 10 minutter fra Trondheim sentrum finner du denne lille trivelige salongen på Flakk.

I Den Lille Frisørsalong får du salongen helt for deg selv og du får slappe av i en god frisørstol med utsikt over Trondheimsfjorden.

Kontakt:

For timebestilling send melding eller ring Ann-Eli: 934 10 356.

Epost: denlillefrisor(@gmail.com

Adresse: Bynesveien 589,7070 Bosberg

Ann-eli Strickert Borgen

Ann-Eli tok sin frisørutdanning ved Norsk Frisørskole i 2004. Etter dette var hun lærling hos OK frisører på Solsiden i Trondheim. Hun tok der svennebrev i frisørfaget i 2007. Etter lærlingtiden fortsatte hun som frisør på OK frisører. Hun har også jobbet som frisør hos Sans Stylistene.

Ann-Eli leter stadig etter ny inspirasjon og følger med på ny trender. Dette har gjort at hun også har fått flere oppdrag som stylist. Som stylist tar hun oppdrag både fra fotografer og reklamebyrå. Hun har også jobbet på hårshow for wairhouse.

Som stylist kan Ann-Eli stille opp med mye. Hun gjør ikke bare hår og makeup, men hjelper også med å finne klær og rekvisitter. I portfolio finer du en samling av jobbene hun har deltatt på.